Geld inzamelen

Heeft u iets te vieren zoals een jubileum, uw pensionering, een bijzondere verjaardag, organiseert u een sponsoractie via uw bedrijf, schoolklas of wat dan ook ten gunste van Sathiko Sath, dan kunt u de opbrengst direct overmaken via ons banknummer NL12 RABO 0110 4606 26 t.n.v. Stichting Sathiko Sath.

Wilt u in dat geval alstublieft de naam van uw inzamelactie toevoegen zodat we deze correct kunnen boeken. Wilt u ook uw contactgegevens toevoegen zodat wij u kunnen bedanken voor uw gift.
U kunt uw actie ook breder kenbaar maken en uw actie via Geef.nl laten lopen. Sathiko Sath heeft daar al een pagina waar gedoneerd kan worden en projecten, acties etc. zijn geplaatst.
Voor een eigen actie moet u op de website www.geef.nl een actie aanmaken via de blauwe knop Start geefactie. Daarna moet u een aantal stappen doorlopen om in te loggen, uw actie te creëren en de opbrengst daarvan daadwerkelijk ten goede te laten komen aan Sathiko Sath.
Deze stappen vindt u in de handleiding geef.nl voor online doneren.

Wat Sathiko Sath kan doen voor een bedrag van ….

Aanmelden nieuwsbrief

Sathiko Sath, dat staat voor: “Vrienden helpen Vrienden”.

Ons logo is afkomstig uit het oude Boeddhistische verhaal over de vier vrienden, dat overal in de Himalaya verteld en uitgebeeld wordt. De olifant, de aap, de haas en de vogel kunnen in hun eentje niets bereiken; ze moeten samenwerken om te slagen. De vogel laat het zaadje op de grond vallen, de haas bedekt het met aarde, de aap bemest het en de olifant geeft het water, tot het is uitgegroeid tot een prachtige boom. En dan kunnen ze, door op elkaars schouders te gaan staan, er de vruchten van plukken.