Sponsorkliks - gratis sponsoren via webshops

Koopt u wel eens online?

Doe dat dan de volgende keer via SponsorKliks – www.sponsorkliks.com. Zo kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan Sathiko Sath, zonder dat het u een cent extra kost!

Klik op het logo rechts boven, er verschijnt een overzicht van ruim 700 webwinkels, waaronder Hema, Bol, Coolblue, Expedia, Action, Hunkemöller, ANWB, Media Markt, Plus en Belvilla.
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een maaltijd wilt laten bezorgen.
Het logo van Sponsorkliks straat ook op onze Homepage, halverwege.

U betaalt precies hetzelfde, maar er gaat ook een commissie naar Sathiko Sath, soms wel 5% van de aanschafwaarde!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die een klant via SponsorKliks.com doet. SponsorKliks stort 75% van deze commissie op de bankrekening van Sathiko Sath. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Hema gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van de Hema, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert de Hema ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Let op: er is géén commissie op boeken.

Voor meer informatie en techniek: Kijk even op hun site of direct naar de video.

Eenmaal geprobeerd, maak daarna het u zelf gemakkelijk: plaats een snelkoppeling op het bureaublad of zet het op uw taakbalk. Dan hoeft u niet steeds naar onze website om te winkelen.
Firefox / Microsoft Edge – Klik op het Sponsorkliklogo bovenaan deze pagina. Verklein het scherm, zodat het bureaublad eronder zichtbaar is. Klik op het icoontje ín de adresbalk (kan het slotje zijn) en sleep dit naar het bureaublad.
Microsoft Edge – Klik op het Sponsorkliklogo bovenaan deze pagina. Klik op … (instellingen) helemaal rechts op de Adres-werkbalk. Kies voor Meer hulpprogramma’s en Aan taakbalk vastmaken.

U blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Sathiko Sath weet wie er iets besteld heeft, u hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Sathiko Sath is bedoeld. SponsorKliks weet dit omdat u naar het aan Sathiko Sath gekoppelde scherm bent gegaan en vandaar uit hebt gewinkeld.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bijvoorbeeld bij de Action een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u uw online bestellingen alleen via SponsorKliks doet. Een rechtstreekse bestelling die u bij Action doet, levert Sathiko Sath niets op.

Wat Sathiko Sath kan doen voor een bedrag van ….

Aanmelden nieuwsbrief

Sathiko Sath, dat staat voor: “Vrienden helpen Vrienden”.

Ons logo is afkomstig uit het oude Boeddhistische verhaal over de vier vrienden, dat overal in de Himalaya verteld en uitgebeeld wordt. De olifant, de aap, de haas en de vogel kunnen in hun eentje niets bereiken; ze moeten samenwerken om te slagen. De vogel laat het zaadje op de grond vallen, de haas bedekt het met aarde, de aap bemest het en de olifant geeft het water, tot het is uitgegroeid tot een prachtige boom. En dan kunnen ze, door op elkaars schouders te gaan staan, er de vruchten van plukken.