Shoppen via SponsorKliks

Koopt u wel eens online?

Doe dat dan de volgende keer via SponsorKliks (www.sponsorkliks.com).
Klik op bovenstaand logo (staat ook op de homepage) of via deze link en u komt uit bij ruim 600 webwinkels waar u uw aankopen kunt doen. Bezoekt u die webwinkels via SponsorKliks, dan betaalt ú precies hetzelfde, maar gaat er ook een commissie naar Sathiko Sath, soms wel 5% van de aanschafwaarde!

Door op de knop te klikken verschijnt een overzicht van heel veel bekende webwinkels, waaronder Hema, Bol.com, Coolblue en Zalando.
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via ‘onze’ sponsorklikpagina kunt u terecht bij 4.500 restaurants, waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

U sponsort dus gratis, en onze kinderen profiteren ervan!
November 2017: de eerste bedragen komen al binnen. Het werkt dus!

Hoe werkt het? Kijk even op hun site:
www.sponsorkliks.com/products/howdoesitwork

Maak het je zelf gemakkelijk: plaats een snelkoppeling op je bureaublad of zet het op je taakbalk.
Firefox – Klik op het Sponsorkliklogo bovenaan deze pagina. Verklein het scherm, zodat het bureaublad eronder zichtbaar is. Klik op het icoontje ín de adresbalk (kan het slotje zijn) en sleep dit naar het bureaublad.
Microsoft Edge – Klik op het Sponsorkliklogo bovenaan deze pagina. Klik op … helemaal rechts op de werkbalk. Kies voor Meer hulpprogramma’s en Aan taakbalk vastmaken.

Vergeet je ook wel eens de SponsorKlikspagina te bezoeken voordat je een bestelling gaat doen?
Dat gebeurt de beste, neem dat van ons aan, hoe betrokken je ook bij de club bent.
Onderaan het document van Sponsorkliks (link hierboven) staan twee videootjes waar uitgelegd wordt hoe je heel snel ‘doorkies-knoppen’ installeert voor je voorkeurwinkels in de browsers Chrome resp. Firefox.
Dit is de beste manier om het niet meer te vergeten!

Sathiko Sath kan zeker wat financiële hulp gebruiken.
Het is slechts een kleine moeite om deze SponsorKliks Bestelknoppen te installeren en daarmee veel meer commissie te genereren voor deze stichting!

Om het mobiele gebruik van SponsorKliks aan te moedigen is er enige tijd terug een SponsorKliksapp (voor Android en Apple) ontwikkeld.
Via de app is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van Sathiko Sath. LET WEL OP HET VOLGENDE!
Wanneer je via deze app naar een webwinkel gaat die ook een eigen app heeft, dan zal die webwinkel app in veel gevallen automatisch worden geopend (mits je die al eerder op je telefoon geïnstalleerd had).
In dat geval vervalt de commissie aangezien er via de app van die webwinkel geen affiliatelinks kunnen worden geregistreerd.
De registratie van de commissie kan dus alleen maar wanneer gebruik wordt gemaakt van de (mobiele) website van de webwinkel, en dus niet via de App !!!!DONEER EENMALIG

Kies een van de onder het pijltje getoonde bedragen of vul zelf een bedrag in.
(scholing (t/m klas 10) resp. onderdak in het hostel bedraagt voor één kind €630 resp. €1100 per jaar).
Voor elk bedrag onze hartelijke dank!

Bedrag

We gebruiken MailChimp als ons mailing platform. Door hieronder te klikken op Aanmelden, gaat u akkoord met het overdragen van de door u verstrekte gegevens aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. Eveneens gaat u dan akkoord met onze Privacyverklaring.