Organisatie

Sathiko Sath bestaat uit twee stichtingen, die samen één geheel vormen: Sathiko Sath Nederland en Sathiko Sath Nepal.

Sathiko Sath Nederland bepaalt de strategie, werft fondsen en is toezichthouder van Sathiko Sath Nepal. Sathiko Sath Nederland is opgericht op 4 maart 2009. Het heeft de ANBI-status en is daarmee een door de overheid erkend goed doel.
Sathiko Sath Nederland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: dossiernummer 01146741 / Fiscaal nummer: 8205.07.738

Sathiko Sath Nepal is opgericht in november 2009 en heeft vooral een uitvoerende taak. Sathiko Sath Nepal is geregistreerd in Nepal als Non-Governmental Organization en is aangesloten bij de Social Welfare Council van Nepal. Op grond daarvan wordt Sathiko Sath Nepal als stichting erkend door de Nepalese regering en is het vrijgesteld van belastingen en van door de wet voorgeschreven afdrachten.

Beide stichtingen hebben een eigen bestuur en een eigen jaarrekening.

Beide besturen werken volgens een zelf geformuleerde Policy and Procedure richtlijn, welke wij Ways of Working Together hebben genoemd.
Hierin staan diverse beleidszaken genoemd, en ook wordt duidelijk gemaakt bij welke onderwerpen SSN-EC de vrije hand heeft en wanneer zij goedkeuring moet vragen bij het Nederlandse bestuur.DONEER EENMALIG

Kies een van de onder het pijltje getoonde bedragen of vul zelf een bedrag in.
(scholing (t/m klas 10) resp. onderdak in het hostel bedraagt voor één kind €630 resp. €1100 per jaar).
Voor elk bedrag onze hartelijke dank!

Bedrag

We gebruiken MailChimp als ons mailing platform. Door hieronder te klikken op Aanmelden, gaat u akkoord met het overdragen van de door u verstrekte gegevens aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. Eveneens gaat u dan akkoord met onze Privacyverklaring.