Nieuws

Wij proberen regelmatig Nieuws te publiceren.
Kijkt u ook op onze Facebook pagina? Daar wordt vaker foto’s etc. geplaatst, ook vanuit Nepal !!
Vanwege de nieuwe website zijn er ook leuke weetjes toegevoegd onder Nieuws, maar die staan op oudere datum. Dus kijk ook op de Nieuws archief pagina, te bereiken hier onderaan.

Donateursmiddag op 24 maart

Sathiko Sath bestaat deze maand 15 jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt een middag georganiseerd speciaal voor donateurs en andere belangstellenden. Een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en allerlei nieuwtjes te delen.

Lees verder »

De filmploeg onderweg

Er worden opnames gemaakt in een aantal dorpen waar de kinderen van Sathiko Sath vandaan komen. Deze zijn soms dagen reizen van Kathmandu. Hoog in

Lees verder »

Op deze pagina ziet u de laatste 6 nieuwsberichten. Eerdere, zeker nog lezenswaardige, berichten, vindt u in ons Nieuws archief.

Wat Sathiko Sath kan doen voor een bedrag van ….

Aanmelden nieuwsbrief

Sathiko Sath, dat staat voor: “Vrienden helpen Vrienden”.

Ons logo is afkomstig uit het oude Boeddhistische verhaal over de vier vrienden, dat overal in de Himalaya verteld en uitgebeeld wordt. De olifant, de aap, de haas en de vogel kunnen in hun eentje niets bereiken; ze moeten samenwerken om te slagen. De vogel laat het zaadje op de grond vallen, de haas bedekt het met aarde, de aap bemest het en de olifant geeft het water, tot het is uitgegroeid tot een prachtige boom. En dan kunnen ze, door op elkaars schouders te gaan staan, er de vruchten van plukken.